Zoutwanden

HIMALAYA ZOUTWANDEN EN MUREN VOOR THUIS

Een zoutwand is een verlichte wand gemaakt van Himalaya zoutsteen die op een bestaande muur vastgelijmd of gemonteerd kan worden. De wand straalt een amberkleurige gloed uit over uw kamer. 

Zout heeft veel gunstige effecten en werkt anti-bacterieel en schimmeldodend. Zout is hygroscopisch en trekt omgevingsvocht aan uit de lucht.  Het toevoegen van een Himalaya zoutwand zorgt er voor dat uw ruimte zich reinigt van schadelijke stralingen en overtallig vocht in uw kamer.

Het plaatsen van een Himalaya zoutwand heeft positieve effecten op aandoeningen zoals: Astma, Bronchitis, Bijholte ontsteking, COPD, Cytische Fibrose, Allergieën, Hooikoorts, Rokershoest, Virale infecties, Hoesten en verkoudheid, Chronische keel-, neus- en oor-klachten, Diverse acute of chronische problemen met de luchtwegen, Himalaya zout helpt bij de huidaandoeningen: Acne, Psoriasis, Neurodermatitis, Eczeem.

Na meer dan 28 jaar ervaring in de bouw van zoutkamers, -grotten, -wanden en cabines en het volgen van intensieve cursussen en opleidingen, zijn wij gespecialiseerd, in het leveren van advies, ontwerp en realisatie voor de perfecte zoutwand naar uw keuze met de mooiste uitstraling en het beste effect. Wij zullen altijd met u mee denken om het hoogst haalbare effect te bereiken.

UTB8NSNOambIXKJkSaefq6yasXXaR

DE HIMALAYA ZOUTWAND IS MOOI EN RUSTGEVEND

Een Himalaya zoutwand zorgt niet alleen voor een heilzaam klimaat in je kamer, maar het ziet er ook mooi uit en werkt rustgevend. De ingebouwde LED-verlichtingen benadrukt de kleuren van de steen en versterkt het rustgevend effect. 

De zoutmuren zorgen voor een grote decoratieve waarde, maar hebben ook een positieve invloed op huidsaandoeningen, hart- en bloedsomloopproblemen, reumatische aandoeningen en ademhalingsafwijkingen. Dat komt doordat de zoutstenen zorgen voor een verhoogd zoutgehalte in de lucht.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden:
info@zouttherapiebenelux.com

ZELF BOUWEN?

Bent u handig en wilt u liever zelf aan de slag met het bouwen van een zoutwand? In onze webshop bieden wij de artikelen aan die U nodig heeft om zelf een Himalaya Zoutwand aan te leggen. Bestel  1m³ zoutwand, alles in één. Geen zorgen dat U de juiste producten hebt gekocht, meteen alles in ontvangst nemen en U kunt aan de slag. 

[products columns=”1″ orderby=”title” order=”ASC” ids=”4060″]