Partner worden?

Onze franchiseformule

Wil jij onze nieuwste partner worden en zelf aan de slag gaan met zouttherapie? Dan is onze franchiseformule iets voor jou en kunnen wij jou hiermee helpen.
Wij willen zouttherapie voor iedereen toegankelijk maken door nieuwe haloklinieken te openen. Dit willen we graag doen samen met nieuwe partners. We willen lokaal en regionaal aanwezig zijn, we geloven in betrokkenheid en zetten ons altijd voor 100% in. Herken jij jezelf ook in dit profiel? Dan gaan wij graag de samenwerking aan met jou.

Ruim 30 jaar ervaring

Wij zijn de familie Bondarenko en in de afgelopen 30 jaar hebben we in vele landen halotherapie op de kaart gezet. In onder andere Polen, Oekraïne, Estland, IJsland en Rusland heeft halotherapie al een landelijke dekking en een grote bekendheid opgebouwd. Maar ook in de Benelux hebben we al veel ervaring opgedaan met zouttherapie. Momenteel bestaat zouttherapie Benelux 5 jaar en we willen onze ervaring graag delen met anderen zodat zouttherapie ook hier grote bekendheid krijgt.

Helende werking

Halotherapie werd lang geleden ontdekt, al in het jaar 1520. Zieke monniken bezochten toen zoutgrotten en genezen wonderbaarlijk snel van vele aandoeningen. De helende werking werd in 1843 nogmaals duidelijk, toen Poolse werkers in zoutmijnen in perfecte conditie waren. Dit terwijl ze zwaar werk verrichtte en slecht te eten kregen. De Poolse arts Feliks Boczkowski stelde dat zout in aerosol vorm, ofwel in stofdeeltjes, hier de oorzaak van was. We weten momenteel dat zouttherapie effectief is voor het behandelen van diverse problemen zoals vele huid- en luchtwegproblemen.

Een unieke ervaring

Misschien wel de belangrijkste factor voor het succes van zouttherapie, is de unieke ervaring voor de gebruiker. Alleen al het unieke uiterlijk van zoutkamers en zoutgrotten zorgt voor een hele ervaring voor de gebruiker. Vele gebruikers noemen het dan ook wel eens een ‘helend proces met de ervaring van een sprookje’.

Voordelen van ons partnership

Ervaring Benelux

Door onze ruime ervaring door heel Europa, hebben wij in 2013 besloten om onze expertise in de Benelux te verspreiden. Naast het openen van een eigen Halokliniek dragen wij zorg voor de bouw van andere haloklinieken in de gehele Benelux. In de afgelopen jaren hebben wij al vele Haloklinieken geholpen, zowel tijdens de bouw als het traject hierna.

Wie kan onze partner worden?

We krijgen steeds vaker aanvragen binnen voor toevoegingen van halotherapie aan een wellnessresort of gezondheidspraktijken . Maar een zoutkamer is ook een aanvulling voor bedrijven in vele andere sectoren. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie praktijken, massagesalons en wellness centra, therapeuten, sportscholen, zorginstellingen, natuurgeneeskundige praktijken, yoga praktijken en kinderdagverblijven.
Zouttherapie levert niet alleen goede resultaten bij mensen maar ook bij de dieren.
Daarom kan zouttherapie ook worden toegepast in paardenstallen en dierenklinieken.

Wat hebben wij jou te bieden?

Ons all-in concept

 • Het ontwerp wordt verzorgd
 • Een duidelijke bouwplanning
 • Wij regelen een moderne website
 • Adwords campagne: wij zorgen dat jouw website gevonden wordt op Google
 • Jouw eigen social media pagina’s
 • PR materiaal zoals folders, posters, cadeaubonnen en visitekaartjes
 • Voordelen van gezamenlijk inkopen

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma met medische basiskennis of je hebt een vergelijkbare opleiding. Of je hebt de intentie om deze te behalen.
 • Je integreert halotherapie in je bestaande praktijk of je zet je eigen halotherapie praktijk op.
 • Je creëert een netwerk om halotherapie meer bekendheid te geven.
 • Je zet je eigen marketingplan op.

Wil jij onze partner worden of wil je meer informatie over ons partnership? Stuur dan een mail naar info@zouttherapiebenelux.nl en ontvang meer informatie en onze ondernemersbrochure.