Zouttherapie Benelux b.v. is onderdeel van de IIRIS fabriek die zorgt voor de ontwikkeling en de productie van de halogeneratoren die gebruikt dienen te worden in de Zoutkamers. De apparatuur is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat het zout op de juiste manier en met een juiste hoeveelheid in de kamer zal worden verspreid. Elke halogenerator behoord in een andere soort ruimte. Om de apparaten zo goed mogelijk te laten functioneren met het hoogst haalbare effect is elke halogenerator op een andere manier ingesteld. Er is een ruime keuze uit apparaten.

Iiris-38

Iiris-38 wordt sinds 2010 geleverd. Toepassing van het geavanceerde Hi-Tech methode heeft het mogelijk gemaakt om de meest betrouwbare Iiris droog zout aerosol generator op de markt te brengen die geleverd wordt met het touch screen bedieningspaneel.
Lees meer over de Iiris-38.

Iiris-36

Een automatische zout generator met een modern en comfortabel ontwerp, de machine wordt buiten de zoutkamer geïnstalleerd, de automatische besturing bestaat uit 3 eenvoudig te bedienen blokken, de elektronische blok bevat de microprocessor en het geheugen. De Iiris-36 biedt 6 niveaus van zout therapie (sterkere en zwakkere zout aerosolconcentraties)
Lees meer over Iiris-36

Iiris-136

Iiris-136 zout generator is sinds 2008 op de markt. In tussentijd heeft het een aantal onderzoeken & software updates ondergaan. Vandaag de dag kan men Iiris-136 terug vinden in vele SPA's over de hele wereld. Het kan zout aerosolconcentraties produceren afhankelijk van uw wensen. Het is speciaal ontworpen voor het gebruik in zoutcocons en zoutcabines. Het is ideaal voor toepassing thuis.
Lees meer overIiris-136

Iiris-83

De Halogenerator "Iiris-83" is zeer eenvoudig dankzij de grote touch screen. Het wordt aanbevolen voor het gebruik in het zout kamers van alle maten van 7m2 tot 45m2 (12m3 - 100m3). De generator kan worden geïnstalleerd zowel binnen als buiten de zoutkamer.
Lees meer over Iiris-83

Iiris-63

De Halogenerator "Iiris-63" wordt aanbevolen voor gebruik in het zout kamers van alle maten van 4m2 tot 45m2 (6m3 - 100m3). Het heeft de automatische instellingen, afhankelijk van de grootte van room's.
Lees meer over Iiris-63

Zoutcocon Saltarium

Zoutcocon is een compacte kleine zoutkamer die is ontworpen voor individuele zouttherapie. Hierbij kan tegelijkertijd een volwassene met een kind gebruik van maken. Het effect is hetzelfde als in de gewone zoutkamer. Speciaal aanbevolen bij de huidproblemen, zouttherapie reinigt, exfolieert en verbetert het uiterlijk van de huid.
Lees meer over Zoutcabine.

Zout cabine

De zoutcabine is een kleine draagbare zoutkamer die overal in de Benelux kan worden bezorgd en zelfstandig kan worden gemonteerd. De zoutcabine is een compacte zoutkamer (maximale grootte 8m2; hoogte ca 2m). Gemaakt van natuurlijk hout, wat een ideale vervanger voor kunstmatige materialen is.
Lees meer over de Zout cabine

Zout cocon Iiris

Zout cocoon  is een compacte analoge van de traditionele zoutkamer, speciaal aangepast voor persoonlijk gebruik thuis, in hotels, schoonheidssalons, praktijken, enz. De Zout cocoon is een draagbare strak sluitende zoutkamer met de lucht vol van droge zoutconcentratie De Zout cocoon is ontworpen om individuele halotherapie uit te voeren met dezelfde instellingen als de gewone zout kamer.
Lees meer over Zout cocon Iris.

Zoutlampen

Zoutlampen brengen warmte aan uw huis en creëren een gezellige sfeer. Dit zout is afkomstig uit de zoutmijnen gelegen op de rand van het Himalaya - gebergte. Ongeveer 200 mln jaar geleden, een oude oceaan bevond zich op dezelfde plaats. Sommigen geloven dat Himalaya zout verbergt de bronnen van de oude energie (opgeslagen energie uit zonlicht) en stimuleert en verjongt ons lichaam.
Lees meer over Zoutlampen

Medicinaal zout halogenerator

U heeft medicinaal zout nodig dat in de halogenerator geplaatst dient te worden.

Dit zout kunt u online bestellen via: https://annabellwholesale.nl/product/medicinaal-zout-25-kg/

Bestellen?


Laat uw gegevens achter om het product te bestellen.


Zouttherapie Benelux b.v.  zijn Apparatuur zijn halogeneratoren. Zouttherapie Benelux b.v.  is onderdeel van de IIRIS fabriek die zorgt voor de ontwikkeling en de productie van de halogeneratoren die gebruikt dienen te worden in de Zoutkamers. De apparatuur is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat het zout op de juiste manier en met een juiste hoeveelheid in de kamer zal worden verspreid.
Elke halogenerator behoord in een andere soort ruimte. Om de apparaten zo goed mogelijk te laten functioneren met het hoogst haalbare effect is elke halogenerator op een andere manier ingesteld. Er is een ruime keuze uit apparaten.Zouttherapie Benelux b.v. is onderdeel van de IIRIS fabriek die zorgt voor de ontwikkeling en de productie van de halogeneratoren die gebruikt dienen te worden in de Zoutkamers. De apparatuur is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat het zout op de juiste manier en met een juiste hoeveelheid in de kamer zal worden verspreid.Zouttherapie Benelux b.v. is onderdeel van de IIRIS fabriek die zorgt voor de ontwikkeling en de productie van de halogeneratoren die gebruikt dienen te worden in de Zoutkamers. De apparatuur is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat het zout op de juiste manier en met een juiste hoeveelheid in de kamer zal worden verspreid.
Elke halogenerator behoord in een andere soort ruimte. Om de apparaten zo goed mogelijk te laten functioneren met het hoogst haalbare effect is elke halogenerator op een andere manier ingesteld. Er is een ruime keuze uit apparaten. Zouttherapie Benelux b.v. is onderdeel van de IIRIS fabriek die zorgt voor de ontwikkeling en de productie van de halogeneratoren die gebruikt dienen te worden in de Zoutkamers. De apparatuur is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat het zout op de juiste manier en met een juiste hoeveelheid in de kamer zal worden verspreid.
Elke halogenerator behoord in een andere soort ruimte. Om de apparaten zo goed mogelijk te laten functioneren met het hoogst haalbare effect is elke happaraten.Zouttherapie Benelux b.v. is onderdeel van de IIRIS fabriek die zorgt voor de ontwikkeling en de productie van de halogeneratoren die gebruiktalogenerator op een andere manier ingesteld. Er is een ruime keuze uit  dienen te worden in de Zoutkamers. De apparatuur is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat het zout op de juiste manier en met een juiste hoeveelheid in de kamer zal worden verspreid.

Elke halogenerator behoord in een andere soort ruimte. Om de apparaten zo goed mogelijk te laten functioneren met het hoogst haalbare effect is elke halogenerator op een andere manier ingesteld. Er is een ruime keuze uit apparaten.