Franchise

Franchise
Zouttherapie Benelux is in het jaar 2013 opgericht door familie Bondarenko. Familie Bondarenko heeft in het buitenland kennis gemaakt met de halotherapie. In onder andere Polen, Oekraïne, Estland, Ijsland en Rusland heeft de Halotherapie al jaren een grote bekendheid en een landelijke dekking. Deze internationale populariteit van de zouttherapie en de eigen zouttherapie-ervaring heeft familie Bondarenko doen besluiten om in Nederland een eigen Halokliniek op te starten en om zorg te dragen voor de bouw van Haloklinieken in de gehele Benelux. Het aanbieden van een Halotherapie op een goede en ervaren manier vraagt om tijd en aandacht. Alleen met de juiste informatie, uitgebreide know how en vakkundige begeleiding is het mogelijk om de klant een optimale halosessie te laten ervaren en beleven. Halotherapie gaat ver terug in de tijd en is ontdekt in het jaar 1520 waarin zieke monniken een bezoek pleegde aan de zoutgrotten. Zij genazen razendsnel! Vanaf dat moment was de stempel van het helend effect van een zoutsessie gedrukt en bewezen. 
Een meer modern aandoend onderzoek werd verricht in 1843 door de Poolse arts Feliks Boczkowski. Hij wordt het meest geciteerd als zijnde de eerste die het Solotvino fenomeen identificeerde d.w.z. dat de Poolse werkers in de zoutmijnen, ondanks slechte voeding en uitputtend werk, zich in prima conditie bevonden en steeds goed gehumeurd. Zelden waren ze verkouden of hadden last hadden van aandoeningen van de luchtwegen. Boczkowski stelde dat zout in aerosole vorm oorzaak was van hun welbevinden.

Halotherapie- en wellnessconcept

In de afgelopen jaren is er hard en zorgvuldig gewerkt aan de doorontwikkeling van het concept van de zouttherapie. Niet alleen de helende ervaring en resultaten zorgen ervoor dat een zouttherapie een groot succes is bij de gebruikers ervan, ook is de unieke beleving een factor die een goede indruk achterlaat bij de gebruiker. Een zouttherapie is als het ware een helend proces met de ervaring van een sprookje. Steeds vaker komen de aanvragen binnen voor toevoeging van een halotherapie aan een wellnessresort. Het concept van een Halotherapie speelt duidelijk in op de vraag van consumenten die op zoek zijn naar service, persoonlijke aandacht, vakkundige advisering en kwaliteit van behandelingen. Het aantal halotherapieën in Nederland is inmiddels meer dan 20  Passend bij de heersende trends ten aanzien van wellness en de toenemende bewustwording van mensen dat de gezondheid van lichaam en geest van groot belang is sluit een Halotherapie hier perfect bij aan. Onze missie is hierbij kort en bondig: Zouttherapie voor iedereen toegankelijk maken.

Franchiseformule

De Zouttherapie voor iedereen toegankelijk maken doen we onder meer door nieuwe Haloklinieken te openen. Door middel van onze franchiseformule passen wij dit toe. Voor de beste dienstverlening aan onze klanten geloven wij in persoonlijke betrokkenheid, inzet en regionale/lokale aanwezigheid. de groei vormgeven door middel van samenwerking met ondernemers is voor ons dan ook een logische keuze.

Interesse?

Wil je meer wetten over onze franchiseformule? als je ons een mail met je gegevens stuurt, ontvang je de Ondernemersbrochure zo snel mogelijk van ons per mail.