Account aanvragen

Laagste Prijsgarantie:

Alleen bij Zouttherapie Benelux!

Onze laagste prijsgarantie betekent dat u altijd de beste prijs betaald voor Himalaya zout gerelateerde producten. Wij werken bij Zouttherapie Benelux met een voordelige stapelkorting. Hoe meer u aanschaft, hoe hoger uw korting is!

Biedt iemand anders hetzelfde product binnen de Benelux aan voor een goedkopere stukprijs? Dan heeft U geluk. We matchen niet alleen de prijs, wij geven U ook nog eens 10% extra korting bij het aantonen van een laagste prijs bewijs!

Voordat u kunt bestellen, moet u eerst de informatie van uw bedrijf doorgeven. Na een controle op uw BTW nummer en bedrijfsnaam, ontvangt u zo snel mogelijk uw account. 

Door u te registreren maakt u een account aan bij Zouttherapie Benelux en blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met een account kunt u als zakelijke partner aankopen doen op onze webshop voor voordelige inkoopprijzen. Onze webshop is toegankelijk voor alle bedrijven met een KvK registratie. Bij Zouttherapie Benelux verkopen wij himalaya lampen in allerlei vormen en maten. Wij verkopen bouwmateriaal voor het bouwen van zoutkamers, zoals himalaya tegels, himalaya brokken, zoutsteenlijm en apparatuur. Ook verkopen wij consumptiezout en likstenen voor dieren.